Rayon Groningen

Welkom bij Groei & Bloei
Rayon Groningen

Uitgelicht

Engeland reis 2020

Hertfordshire 11 t/m 15 juni 2020. Donderdag 11 juni 2020 overtocht met de nachtboot vanaf Hoek van Holland naar Harwich...

Meer

Webmastertraining 09-01-2020

Om goed met de nieuwe websites te kunnen werken hebben de drie noordelijke rayons een webmastertraining in Groningen op het...

Meer

Workshop ABC 2019

Op 20 oktober waren 16 enthousiaste bloemschikkers aanwezig in de voormalige melkfabriek in Hooghalen voor de jaarlijkse...

Meer

Welkom op de website van Rayon Groningen

De landelijke maatregel ter bestrijding van het coronavirus om tot 1 juni alle evenementen af te lasten, betekent voor de OTE Groningen:

1) De aftrap van de Open Tuinen Estafette Groningen op 4 april gaat niet door.

2) Het eerste open tuinen weekend op 30, 31 mei en 1 juni (Pinksterweekende) van Midden-Groningen en Veendam komt te vervallen.

3) Alle activiteiten van de afdelingen zijn vervallen. Op de website van de betreffende afdelingen vindt u meer informatie hierover.

Het Rayon Drenthe heeft besloten het gehele open tuinen carrousel voor dit jaar te laten vervallen.

------------------------------------------------------------------------------------------

U kunt hier zien welke activiteiten er in het rayon georganiseerd worden door de 7 afdelingen die het rayon vormen. Dat zijn Appingedam/Delfzijl, Groningen, Haren/Eelde, Midden-Groningen, Stadskanaal, Veendam en Winschoten.

Wanneer u meer informatie wilt hebben over een afdelingsactiviteit dan kunt u op de website kijken van de afdeling die de activiteit organiseert. Een link naar deze website vindt u onder de knop CONTACT.

Afdelingsoverstijgende activiteiten zijn aangegeven in de AGENDA.

De Open Tuinen Estafette heeft een eigen website waarop alle deelnemende tuinen met foto’s te vinden zijn. Zie activiteiten.

Heeft u aanvullingen voor deze website dan kunt u deze sturen naar: rayongroningen.groei@gmail.com

 

 

Tuinlog

08 Aug

Paul

Een rondje door de knollentuin

07 Aug

Odette

Voor nu

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden