Rayon Groningen

Welkom bij Groei & Bloei
Rayon Groningen

Uitgelicht

Gardenista 2022

Het landelijk tuinevenement Gardenista vertrekt na één editie uit Rivierenland. Het evenement van Groei & Bloei dat in 2019…

Meer

Groninger Bloembollen Route

Enthousiaste eigenaren van vier tuinen stellen hun tuin al in het vroege voorjaar 5 zondagen open voor tuinliefhebbers.

Meer

Besturendag 2021

Op deze besturendag georganiseerd door Midden-Groningen en Veendam, is er ook afscheid genomen van de bestuursleden van…

Meer

Welkom op de website van Rayon Groningen

De landelijke maatregel ter bestrijding van het coronavirus heeft grote gevolgen gehad voor de geplande activiteiten van de Groei & Bloei afdelingen.
Kijk op de website van de betreffende afdeling om te zien welke activiteiten wel door gaan en of er nog speciale regels gelden. 

------------------------------------------------------------------------------------------

U kunt onder de knop <ACTIVITEITEN> zien welke activiteiten er in het rayon Groningen door de 6 afdelingen die het rayon georganiseerd worden. Dat zijn de afdelingen Appingedam/Delfzijl, Groningen, Haren/Eelde, Midden-Groningen, Stadskanaal, en Winschoten.

Wanneer u meer informatie wilt hebben over een afdelingsactiviteit dan kunt u op de website kijken van de afdeling die de activiteit organiseert. Een link naar deze website vindt u onder de knop <CONTACT>.

Afdelingsoverstijgende activiteiten zijn aangegeven in de <AGENDA>.

De Open Tuinen Estafette heeft een eigen website waarop alle deelnemende tuinen met foto’s te vinden zijn. Zie onder <ACTIVITEITEN>.

Heeft u aanvullingen voor deze website dan kunt u deze sturen naar: rayongroningen.groei@gmail.com

 

 

Tuinlog

17 Aug

Harry Hakvoort

Survival of the fittest

14 Aug

Veris-lente

2022 week 32 Groei stopt bij hoge temperaturen

Meer